AIM52° OFFICE
AIM52° OFFICE
Procesmanagement voor ondernemers - Enjoy the results of your process along the way, not only at the moment you get there.

Enjoy the results of your process along the way, not only at the moment you get there

 
 

Ik help jouw business Te groeien, ontwikkelen en doelen te bereiken door de inzet van een eigen procesmanagement systeem.

Ben jij er klaar voor om met je processen aan de slag te gaan?


 

Procesmanagement voor jouw onderneming

Het hebben van een eigen procesmanagement systeem dat past bij jou en je onderneming is essentieel.

Het is namelijk geen doel, geen eindstation, maar juist een heel krachtig middel om sneller en vooral makkelijker te groeien met je onderneming en je te ontwikkelen als ondernemer. AIM52° Office ondersteunt creatieve, resultaatgericht en zelfstandige ondernemers met hun eigen procesmanagement. En helpt met het opzetten en (door)ontwikkelen van een eigen persoonlijk procesmanagement systeem, zodat jij je kan focussen op de resultaten van nu en op het juiste moment actie onderneemt.

 

 

Structuur & resultaten

Als je andere resultaten wilt behalen, moet je anders gaan werken en als je anders wilt gaan werken moet je de structuur aanpassen. Want met een aangepast structuur, ontstaat er een aangepaste werkwijze en met deze nieuwe werkwijze ga jij je nieuwe resultaten behalen. Als je hetzelfde blijft doen blijf je ook dezelfde resultaten krijgen.

 

 

Hoe ik je kan helpen

Iedere onderneming of ondernemer is uniek en daarom is er niet een pasklaar proces of systeem.

Alles wat jij nodig hebt voor een procesmanagement systeem dat bij jouw en je onderneming past - en ook echt voor je werkt - is al aanwezig en doe je eigenlijk al. Je ziet het alleen nog niet. De kracht van een goed systeem is zorgen voor de juiste inzichten en het beantwoorden van de juiste vragen op het juiste moment om je doelen te behalen.

Ik luister naar jou als jij vertelt over je onderneming, waar je nu staat, waar je vandaan komt, waar je naar toe wilt, waar je nu tegen aanloopt, waar je allemaal mee bezig bent, en hoe je er nu voor staat. Ik maak van dit verhaal een vertaalslag naar hoe procesmanagement jou kan helpen. Of we ‘simpelweg’ jouw processen in kaart gaan brengen zodat je er zelf mee aan de slag kan gaan, dat ik je help samen te werken met je processen zodat jij de juiste input uit je business kan halen of dat ik bepaalde proces(stapp)en van je overneem.

Ik ondersteun jou in je procesmanagement, leer je er mee samen te werken en geef je nieuwe inzichten in je business op een manier dat bij jou past.

 

 
AdobeStock_143123204.jpeg

Structuur & Autonomie

Je eigen Autonomie en de bedrijfscultuur vormen de basis voor een krachtig werkend procesmanagement systeem. The key hier is om je processen aan te sluiten op je autonomie en je autonomie niet aan te passen op je processen.

Jij bent de architect!

 

 

Contact met mij? Lezen of mailen

Engelse thee met melk en Chaos in de structuur

Your life, Your rules

AdobeStock_177784778.jpeg

Lees verder voor meer informatie over mij of stuur mij een mail voor als je eens wilt sparren over een eigen procesmanagement systeem en wat dat voor jou kan betekenen. Ook bij interesse om samen te werken, vrijblijvende kennismaking of andere vragen hoor ik graag van je!