A little bit about me…

 
public.jpeg

Mijn naam is Aimee en ik ben een chaoot in de structuur. Zo zou ik mezelf omschrijven en de mensen die mij goed kennen zullen die statement bevestigen met “Ja, jij bent heel gestructureerd inderdaad”. Fijn die herkenning en we zijn het dus ook met elkaar eens dat het zonder die structuur chaos zou zijn.

Ik ben ook creatief en een verzamelaar van alles. Gelukkig geen fysieke verzameling, anders viel dit bericht onder de categorie ‘hoarder’, het is meer een mentale en digitale verzameling van informatie, ideeën, beeldmateriaal, humor, verhalen, concepten, luistermateriaal, vermaak, leesmateriaal, herinneringen, feiten, fabels, inspiratie, verdriet, enz. Een verzameling dat constant groeit doordat mijn creatieve brein 24/7 door veel dingen geïnspireerd, geraakt en getriggerd wordt. Ik ben ook nog eens gek op processen, systemen en structuur. De structuur die ik weet aan te brengen in mijn leven is mijn rustpunt in mijn eigen creatieve chaos. The world just makes more sense in a process.

Mijn uniek gestructureerde chaotische creativiteit (ja, ingewikkelde groep woorden om zo achter elkaar te lezen, ik zal t ook maar 1x gebruiken) heeft mij geholpen mij te ontwikkelen als ondernemer en dat te vertalen naar een aantal business concepten:

  • AIM52° Office

    Een business om ondernemers te helpen aan en met hun eigen procesmanagement zodat zij ook een rustpunt hebben in hun creativiteit voor meer rust, plezier en ruimte in hun groeiende onderneming.

  • AIM52° Photo

    Een business om door middel van fotografie ieders persoonlijk verhaal, leven en kracht te visualiseren, vanuit een alledaags en authentiek oogpunt, en vast te leggen zodat die momenten meer dan alleen een herinnering worden. Voor alsnog alleen te vinden op Instagram.

  • AIM52° Design & AIM52° Community

    Twee concepten met super leuke plannen, ideeën en producten voor in de toekomst maar die nog niet actief op mijn to-do lijstje staan.

Benieuwd waar de naam AIM52° vandaan komt?

Op mijn vierde jaar zijn we als gezin van Engeland naar Nederland geemigreerd en heb ik een Hollandse en Engelse opvoeding gehad. Thuis Engelse thee (ja, dat is met melk en nee, dat is geen kinderthee) en buiten de deur de kring rond op verjaardagen (ja sorry, een cliché, maar zo typisch hollands). Ik communiceer dan ook in het Nederlands gecombineerd met Engelse woorden, zinnen of uitdrukkingen…some things are just better said in English

Na 16 jaar in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt heb ik ontzettend veel te maken gehad met processen, structuur, verbeteringen, programma- en project management, groei en ontwikkeling. Ik was er echt gek op, maar ik had totaal geen ruimte voor de creatieve kant van mijn persoonlijkheid. Na een burn-out, moeder worden, alleenstaande moeder worden, nog een burn-out ontstond de drive om dingen anders en echt op mijn manier te gaan doen. Ik heb eind 2018 mijn baan opgezegd om echt eens goed na te denken wat ik nu wilden gaan doen. In deze periode kwam de inspiratie om door te gaan met procesmanagement maar dan op mijn manier, vanuit mijn eigen visie, mijn eigen klanten en mijn eigen werkplek.

Ik ben altijd al iemand geweest die dingen net even wat anders doet, bezig is met de waarom achter een keuze, statement of actie. Autonomie is niet alleen voor mijzelf belangrijk, maar ook in het contact met een ander. Iedereen is uniek, waardevol en mooi op hun eigen manier en ik maak graag contact met die uniekheid. Ik werk dan ook graag samen met mensen die ook veel waarde hechten aan ieders authenticiteit, leven met durf en ambitie en ernaar streven te genieten van het leven op hun eigen manier.