Waar staat AIM52° voor

 
 

Authenticiteit

Weet wie je bent, waar je goed in bent en waar je blij van wordt en blijf daar naar handelen

 

Intentie

bepaal je doel, bedenk wat je wilt bereiken en stel een duidelijke richting

 

Inzicht

Blijf leren, blijf je ontwikkelen, sta open voor andere mensen, nieuwe inzichten en meer informatie. Wees ook flexibel genoeg om deze nieuwe inzichten de juiste impact te laten hebben op je autonomie en je intentie

 

Optimaliseren

Blijf kiezen voor waar je echt blij van wordt en blijf daar naar verbeteren onder invloed van je autonomie, intentie en inzicht. Er is maar 1 leven, we het doen het allemaal maar een keer dus laten we er maar ook een feestje van maken.

 
 

Werken niet alleen in en aan je bedrijf maar ook met je bedrijf, dan heb je je processen nodig

 
 

‘Chaos in de structuur’ 

Ik werk gestructureerd, ga doelgericht te werk, plan en organiseer maar ik blijf altijd flexibel in de uitvoering en vindingrijk in het vinden van oplossingen “You never know what tomorrow might bring.” 

‘Zoomfunctie’

Ik hou overzicht op het groter geheel, maar ga inhoudelijk te werk. Ik ben precies en let op details, maar het perfectionisme hou ik zoveel mogelijk buiten de deur. “Goed is goed genoeg” 

‘Speedy Gonzales in een hangmat’

Ik werk snel, hard en doelgericht. Mijn persoonlijke ambitie in ontwikkeling, leren en groei is groot. Maar ik vind het net zo belangrijk (misschien zelfs iets belangrijker) om voldoende rust, vrijetijd en plezier in mijn (werk)leven te hebben. 

‘Creatief hetzelfde doen’ 

Letterlijk:Ik ben creatief en maak graag mooie, ontroerende of andere emotie opwekkende dingen. Maar ook figuurlijk: Ik hou van structuur, regelmaat en afspraken maar zet ook mijn ‘ik ben kritisch’-bril op om naar de situatie te kijken. Regels en gewoontes zijn niet de fundering, een duidelijk doel en waarom is de fundering. Een aanpassing in de fundering betekent een aanpassing in de uitvoering. 

‘Goed verhaal lekker kort’ 

Ik ben resultaatgericht en communiceer eerlijk, open en duidelijk over de verwachtingen. Deze eerlijke en duidelijke communicatie verwacht ik ook terug.

‘360°graden view’ 

Ik analyseer, doe onderzoek, probeer nieuwe dingen, kijk vooruit en kijk terug. Vanuit iedere hoek valt er altijd iets te zien, te leren en te verbeteren. “Analyse, do, check, improve and repeat”

 
 

Choas in de structuur, with a smile and doing it your own way